Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat că a vândut drepturile de televizare ale partidelor din Liga 1 pentru următoarele 5 sezoane. Suma, una destul de importantă, ar fi fost oferită de un investitor străin, ţinut la secret până la această oră.

“Nu vă faceţi griji, Digi Sport va avea în continuare emisiuni şi transmisii interesante. Asta, ca să răspundem unora care au vorbit despre acest lucru după ce s-a anunţat că drepturile pentru Liga 1 au fost cedate” – a spus moderatorul emisiunii “Fotbal european” în primele secunde de “direct”. Nu a vorbit despre “Dosarul transferurilor“, nici despre plecarea lui Puyol de la Barcelona… A ţinut să facă respectiva precizare. Din punctul meu de vedere, una care întăreşte ideea că Digi a pierdut lupta cu ofertele puse pe biroul lui Gino Iorgulescu!

O oră mai târziu, la “Jocuri de putere“, la Realitatea TV, Dumitru Dragomir afirma că ştie cine a cumpărat drepturile, dar că “acest lucru îl voi face public în maxim 48 de ore. Nu pot spune acum… Cert este că e un proiect iniţiat de mine!” Derulând faptele existente, şi dând timpul puţin înapoi, vom descoperi că Dumitru Dragomir a mai vorbit despre “un proiect serios, cu un partener european. E posibil să fie chiar o televiziune a LPF“. Apoi, “enigmaticul partener” a început să prindă contur şi să devină cam … Orange! Iar rezultatul acestei ecuaţii, cu mai multe necunoscute, pare să fie unul singur: Orange a câştigat dreptul de a transmite meciurile din fosta “Ligă a lui Mitică” în următorii 5 ani. Fireşte, totul este doar o teorie! Una susţinută de faptul că Orange vinde deja “televiziune prin cablu” şi care a fost anunţată, chiar de către LFP, ca fiind o pretendentă la câştigarea acestui contract!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here