E suficientă puțină zăpadă sau puțină ploaie pentru ca străzile din “Noul” Popești – Leordeni să devină una cu pământul. Nu că pe vreme fără de intemperii ar fi cu mult schimbate datele problemei…

Mârlanul care poartă titulatura de primar în Popești – Leordeni s-a bătut cu pumnul în piept, cu ceva timp în urmă, că străzile sunt curățate de fiecare dată când ninge. Azi, că tot și-a amintit coana Iarnă că-și mai e în drepturi, a aruncat o poală de zăpadă peste noi. S-a nimerit că aveam treabă prin Capitală. Așa că, în jurul orei 10, când tot nerodul era sculat ( bănuiesc că și primarul nostru!), am ieșit din casă. Așa că am surprins câteva instantanee de pe Drumul Fermei și de pe Amurgului.

Vor zice mulți că nu-i treaba primarului să se ocupe de curățatul zăpezii de pe trotuare ( nu că de pe carosabil ar fi fost strânsă!), dar am să le reamintesc că cei din subordinea primărelului ar trebui să le dea amenzi celor care nu ies cu lopata la curățat de omăt – categorie în care intră și instituția pe care o ține cotidian în hibernare!

Nu o să mai lungesc vorba și o să vă arăt cum arată cartierul care aduce cei mai mulți bani la bugetul local al Popești-Leordeni. Adevărat management, nu-i așa Petre Iacob?

 

Drumul Fermei, Popești-Leordeni, ora 10.00
Drumul Fermei, Popești-Leordeni, ora 10.00
Drumul Fermei, Popești-Leordeni, ora 10.00
Drumul Fermei, Popești-Leordeni, ora 10.00
Drumul Fermei, Popești-Leordeni, ora 10.00
Drumul Fermei, Popești-Leordeni, ora 10.00
Amurgului, Popești-Leordeni, ora 10.00
Amurgului, Popești-Leordeni, ora 10.00
Drumul Fermei 69, Popești-Leordeni, ora 16.00
Drumul Fermei 69, Popești-Leordeni, ora 16.00
Drumul Fermei 69, Popești-Leordeni, ora 16.00
Drumul Fermei 69, Popești-Leordeni, ora 16.00

7 COMMENTS

  1. Un taran cu gip caruia nu ii pasa deloc de animalele de acolo ! Din birou viata pare altfel ! Ce conteaza ca iti rupi masina sau ca pe trotuar stau parcate masini? Am mai vazut primari hotomani, dar jupanul asta de Petre Iacob ii intrece pe toti !

    • Eu am inceput sa ii caut bubele din cap. Am si gasit destule, dar ca in orice treaba serioasa, sunt in prag de strangere a dovezilor necesare pentru finalizarea disputei inainte de limita. In foarte scurt timp o sa ii bag sub nas prima acuza foarte grava, intemeiata cu acte! Pana atunci am sa ma rezum sa ii expun banalul cotidian, cel care o sa determine electoratul sa nu ii mai acorde vreo sansa peste un an! PS. Finalizarea anchetelor sper sa determine justiția sa-l trimita acolo unde ii e locul!

      PS. Astept ca si voi, societatea civila de aici, sa ma ajutati in aceasta lupta. Sa imi aratati lucruri pe care nu le stiu, sa imi intariti ce cunosc deja. E in interesul tuturor ca zona sa devina civilizata, sa avem parc, dispensar, transport in comun, hipermarket, canalizare etc. Daca nu noi avem mare nevoie de asta, cu siguranta ca avem copii care sa se foloseasca de tot confortul civilizatiei!

  2. Ce am vazut in fotografii este nimic pe linga mizeria si noroiul de pe strada Oituz….E o strada pe care locuiesc din 2009 si am suportat de atatia ani noroaiele ,baltile si mlastinile …Dupa atatea sapaturi facute anul trecut,parca e mai rau ca niciodata….Nici la tara nu este asa ceva,suntem murdari de noroi zilnic iar gardurile sunt pictate de stropi de mlastina….Masinile le am stricat intrand cu ele prin hartoape, la numai o strada de Capitala Europeana….In ce lume a groazei traim?…..

    • Mi-ar placea ca toate aceste strigate sa le reunim sub cupola unei asociatii care sa se lupte pentru investitii reale in acest cartier din Popesti-Leordeni. Daca vom ramane doar la stadiul de urlet in noapte nu vom fi decat niste lupi care se cearta cu luna!

  3. M-ati pus pe ganduri:( Daca pana acum 10 minute eram aproape hotarat sa cumpar un apartament situat pe Str. Fermei, acum nu stiu ce sa mai fac. Pe Oltenitei am vazut ca se sapa, oare se sapa pt pluviala? Cei care stati in zona strazii Fermei, ce ma sfatuiti?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here