Cațavencu, Tipătescu, Trahanache, Brânzovenescu, Zoe ori Pristanda. Toate sunt personaje desprinse din celebra “Scrisoare pierdută” a lui Caragiale. Sub o formă sau alta ne-am regăsit la ședința de astăzi, a Consiliului Local din Popești-Leordeni.

Motivul ședinței? Pierdut stână, caut baci! sau Viitorul acestei localități. Până voi

Săpăm, săpăm... da noi pe cine tre' să găsim?
Săpăm, săpăm… da noi pe cine tre’ să găsim?

reveni cu amănunte, numai bine!

 

8 COMMENTS

      • Avand in vedere ca sedinta a avut loc fix in mijlocul saptamanii, este evident ca multi nu au putut ajunge. Daca ar fi ramas stabilita vineri, as fi putut ajunge si eu! Felicitari pentru toate demersurile si implicarea dvs!

        • Multumesc. Speranta mea este sa nu primesc felicitari, dar sa rezolv ceva. Pentru ca, exact cum i-am reiterat și astăzi primarului: nu știu cum e în locul dvs, și nici nu mă interesează să aflu. Dar cunosc un lucru: că dacă ați vrut scaunul ăsta, atunci trebuie să vă asumați Administrația. Dacă nu o faceți, nu mai plângeți că mă iau de dvs sau de fostul edil!

    • deh…asta cu case mai mari sau mai mici tine de unghiul din care privesti… Imp e ca se discuta, dar si mai bine ar fi daca s-ar implica si altii mai mult! PS. Cat priveste discutia de ieri, am sa public concluziile peste scurt timp. Uneori apar probleme mult mai importante decat articolele de pe blog. Incerc sa tin pasul cu job-ul, familia etc. Asa ca: rabdare si tutun! 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here