Într-o vreme în care imaginea României se luptă să supraviețuiască conflictelor de interese generate de scutul antirachetă de la Deveselu, de corupția la nivel înalt… poate și din cauza intereselor majore în afacerile cu imobiliare ( precum cele din Popești-Leordeni ), o veste pare să rămână în derizoriu. Ar fi păcat să se întâmple asta!

Simona Halep a beneficiat de abandonul dominatoarei Serena Williams și a ajuns – în premieră – în finala Indian Wells. În acest act al competiției, după o luptă în care românca a părut haiducul ce poartă un război de gherilă cu boierul ( Jelena Jankovici ), constănțeanca s-a impus, obținând cel mai greu ( chiar și la propriu!) trofeu din carieră.

 

Simona Halep the best

 

Succesul a cocoțat-o sus, în vârful piramidei tenisului de câmp feminin românesc. Prin victoria obținută duminică noapte, pe pământ american, Halep a pus România pe o cu totul altă undă a discuțiilor din “news” la nivel mondial. Suntem, măcar pentru câteva zile parte din frumusețea jurnalelor de știri. Nu mai suntem țigani, hoți de lebede, falsificatori de carne de vacă și nici cerșetori pe străzile Uniunii Europene. Suntem campionii de la Indian Wells!

Fie și pentru asta, mulțumiri Simona Halep!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here