Ne place sau nu, cursa electorală a început în Popești-Leordeni. Nu mă luați pe mine în calcul, doar mă joc de-a alegerile ( fiind independent!). Mă uit că Iacob, Trache și Ștefănescu sunt artiștii care saltă mingea la fileu, în timp ce Dogaru a intrat la coteț după ce a lins osul aruncat de PSD ( postul de director la Școala Generală nr 3).

Cursa asta, în care se bat cai și gloabe ( în ultima categorie fiind eu!), are și un câștigător. Chiar dacă se aliniază atâtea patrupede la linia de start, unul pare favorizat: e cel care pozează în perdant, dar în care publicul bagă steroizi până peste poate. Motivul? Nu contează performanța, contează câți bani se oferă la pariuri!

Aseară m-a sunat un văr de gradul IV. Deși stă în București, nu ne-am mai văzut de aproape 3 ani – nu a fost timp! Era fericit, trăsese locul cel mare în asigurări: un contract care i-a băgat în buzunar nu mai puțin de 780 de mii de lei (brut)! Din vorbă în vorbă, am dat-o în viața din Popești-Leordeni. Așa că mă întreabă:

– Tu chiar pui pe bune chestiile alea pe blog sau faci mișto de primarul ăla de acolo?

– Sunt reale, Marcele – garantez eu!

– Mă, am pe strada ta doi prieteni: stau pe la nr 48 – dacă nu mă înșel. Am tot văzut despre inundații etc, i-am întrebat despre tot ce se întâmplă acolo. Știi ce mi-au zis? Că nu ești corect, că ți s-a întâmplat ție o problemă cu inundația și ai generalizat, că vrei să devii primar și i-o tragi cu nesimțire ăluia!

– Nu-i adevărat, Marcele. Le-am cam tras-o la toți. Unul singur ( nm. ștefănescu) a fost mai privilegiat. Omul nu a fost primar, n-are vreo vină pentru cele întâmplate pe aici… Nu doar de cel care e primar mă iau. Te mint amicii tăi!

– Eu ți-am spus doar ce cred cei pe care îi cunosc. Nu mă interesează, nu stau acolo…doar îți citesc blogul!

Am încercat să îi explic care cum stă treaba, nu știu dacă l-am convins. Vărul mă cunoaște bine, știe că nu bat câmpii cu grație…

Problema nu e asta: constă în concluzia pe care Marcel a tras-o doar vorbind cu doi cetățeni ce-și au domiciliul pe strada cu pricina. Iar ea nu mă avantajează în niciun fel. Nu mă refer aici cumva la ideea că aș pierde voturi, alte prostii…nici pe departe gândul: TREABA ESTE CĂ LUMEA SE MULȚUMEȘTE DOAR CĂ NU ÎI INTRĂ APA ÎN BĂTĂTURĂ.  Restul nu mai contează!

În aceste condiții, în care interesul este așa de mărunt încât fesul nici nu mai încape pe căpățână… vă recomand să uitați de făcutul Cărților de Identitate, de mersul la vot. În niciun caz nu vă mai recomand să votați un om care nu face afaceri cu imobiliare în zonă… un om care vă vrea binele. Votați-l pe Petre Iacob…casele de pariuri plătesc bine pentru asta!

2 COMMENTS

    • E treaba dvs ce credeti…pe mine ma dezamagesc cetatenii din acest loc, atitudinea lor. PS. Nu ma deranjeaza ce sustineti: pana la urma Primarul Care Nu Este sustine ca ma platesc Dogaru si Stefanescu…dvs ca ii fac jocul! E frumoasa viata… 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here