Valul de mizerii pe care PSD și o mică parte a PNL Popești-Leordeni le aruncă asupra mea și a independentului George Adrian Ștefănescu încep să capete reperele pe care nu le descopeream. Ele sunt strâns legate de numărul electorilor înscrisi cu drept de vot la urnele care se vor deschide în dimineața zilei de 5 iunie!

Astăzi am intrat în posesia tabloului oficial cu cei care au drept de vot pe 5 iunie 2016 în Popești-Leordeni. Conform unei analize, din cei 24820 electori cu Carte de Identitate făcută la Evidența Populației Popești-Leordeni, doar 12500 sunt înregistrați în vechea vatră a localității. În aceste condiții, restul de electori, 12317, sunt înregistrați în Confort City și în Cartierul de Vest!

Trebuie remarcat faptul că Listele electorale nu cuprind persoanele care au mutație de flotant în Popești-Leordeni. Acestea vor vota pe liste suplimentare!

Numărul mare de electori, analiza făcută ( dacă e corectă… și nu poate să fie altfel atâta timp cât în ultimii 4 ani în zona veche nu s-au mutat așa de multe persoane și nici alte mii nu au devenit majore!), arată că în 2016 primarul va fi votat de întreaga urbe. Sper să fie așa, cred cu tărie în faptul că de astă dată numărul celor care figurează fictiv cu mutație definitivă aici este cu mult mai mic, cum cred și faptul că nici pe listele de flotanți Petre Iacob nu va mai căra cu autocarele oameni de prin Frumușani, Budești sau alte comune limitrofe pentru a fi votat!

Vouă, celor care încă nu aveți viză de flotant aici, vă reamintesc că aveți dreptul

Cel mai râvnit lucru de către candidaţii înscrişi pe liste: ştampila care se va afla în mâna voastră... Folosiți-o cu folos!
Cel mai râvnit lucru de către candidaţii înscrişi pe liste: ştampila care se va afla în mâna voastră… Folosiți-o cu folos!

cetățenesc și obligația civică să votați. Încă puteți să vă faceți mutație de flotant pe un an de zile, puteți să veniți la urne pe baza ei. Vă trebuie doar puțină voință și o disponibilitate financiară de cca 12 lei ( cât costă taxele pentru viza de flotant!)

PS. Numărul mare de locuitori care par să își făcut domiciliul în Popești-Leordeni ( sper să nu fie vorba despre muncitorii din construcții și nici de populația de etnie romă – la care s-a apelat cu succes în astfel de ocazii!) reprezintă unul dintre motivele reale pentru care actuala administrație publică a decis să mă lovească cu toate mârșavele arme pe Internet. Simt că le fuge pământul de sub picioare, că singura modalitate prin care pot să rămână la putere, pentru a continua jaful făcut pe bani publici, o reprezintă denigrarea celor care s-au transformat în vocile urbei!

3 COMMENTS

  1. Daca imi amintesc bine din ce imi spunea un cunoscut, in noiembrie 2014 cete de tigani erau carati spre vot dupa ce in prealabil fusesera hraniti la un anume bistro… cercetati lista consilierilor propusi de PSD si acolo apare cineva strans legat de restaurantul cu pricina. In rest, vorba lui Eminescu: “Voi sunteti urmasii, romii?”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here