Asta da democrație: să mai zică cineva că în România oamenilor nu le este respectată opinia, libertatea de exprimare. Mai ales în vremuri dintr-astea, de campanie electorală!

Azi s-a dat startul în ceea ce noi numim campanie electorală. Bună pentru marile partide, restrictivă pentru cele mici și candidații independenți, legea după care se ghidează alegerile din iunie 2016 nu îngrădește ” spectacolul”. Mai precis, e libertate cât cuprinde la minciuni, acuze și nesimțiri mai mari decât cei care le proferează.

PSD s-a tras în poză și și-a expus intenția de abordare a campaniei electorale. Oamenii au găsit și locul ideal în care să se promoveze: pagina de Facebook a unui personaj controversat, dictator și găinar ( își arogă calități oficiale – precum angajat DIICOT, SRI etc). Nici nu mă așteptam să procedeze altfel, morala arătând că lupii își mai schimbă blana, dar năravul ba!

Ce ne spune partidul de guvernământ? “Echipa domnului primar Iacob Petre și-a propus o abordare manierată și constructivă“. Antiteza este clară, autorul lămurindu-ne și contextul în care se produce: “împroșcatul cu noroi” pregătit de “unii”!

alegeri psd 2

Ei bine, finuții din poza partidului condus de Victoraș Ponta sunt chiar manierați. În foto de mai sus aveți dovada clară a modului jegos în care Primarul Care Nu Este își plătește cățeii să latre la lună. Din punctul meu de vedere, la cât de cretini sunteți ( altfel nu pot să vă gratulez, din păcate!!!) vă puteți destrăbăla cât vreți. În afară de îndoctrinați, oamenii normali nu au cum să vă creadă poveștile. Și nici promisiunile electorale…

PNL Popești-Leordeni, grupare condusă de un alt personaj dovedit a fi imoral, bașca și profesor de religie, marșează la fel de mult pe mizerii electorale. Fără a încerca să se concentreze pe problemele cu care se confruntă în realitate urbea, urmașii Brătienilor se dovedesc a fi lipsiți de caracter până în măduva oaselor. Folosindu-se de conturi FAKE ( ca și cei de la PSD!!!) împroșcă cu noroi: acuză oamenii care vor o adevărată schimbare de o grămadă de probleme. Las, în foto de mai jos, o mică dovadă a exemplului pe care ei îl oferă…

alegeri pnl

Urmează o lună lună electorală. Folosindu-se de conturi false sau de obrazul de porc ( pe care mulți dintre cei care postează îl au!), acești oameni vor lovi. O vor face jegos, fără scrupule sau remușcări. Vor afecta suflete, familii, soții, copii… Nu-i va interesa efectul, ciolanul fiind prea important pentru a ține cont de “amănunte”!

Un singur lucru o să conteze cu adevărat: PREZENȚA VOASTRĂ LA VOT!!! Acolo, în fața buletinului de vot, trebuie să fiți prezenți cât mai mulți, să dați valoare personajului care alegeți să vă conducă destinele în următorii 4 ani. Pentru că, nu trebuie să mă credeți, dar în următoarea perioadă localitatea va fi schilodită definitiv sau salvată – atât cât se mai poate!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here