La braț cu Dumnezeu, Petre Iacob a celebrat primul an de domnie din al doilea mandat pe care l-a obținut în Popești-Leordeni.

O mică rupere de nori a reprezentat cadoul ideal făcut, de Autoritatea Supremă, la aniversarea anului din noul mandat, celui cunoscut de voi ca fiind Primarul Care Nu Este.

Criteriile de performanță l-au readus, în 2016, în fotoliul de baci al turmei din unicul oraș în care nici măcar un semafor nu există pe străzi, în care despre librărie s-a vorbit doar la televizor, iar parcul se regășete în cartile lui Asimov.

V-a promis, la ceas de glorie electorală, că peste drum de Biruinței o să fie Raiul de pe lume: spital, școală, grădiniță de stat, parc etc.

În prezent trăim doar cu ce a spus și cu inundațiile și craterele – care s-au dezvoltat pe străzile magherniței mai ceva ceva ca ciupercile după ploaie. Era să uit: a mutat o țeavă ( pe care, oricum nu se pompa gaz metan) și a cheltuit peste o sută de mii de euro pentru un loc de recreere în fața stadionului comunal – “numai bun pentru populație să stea la bere” , citez din spusele unui riveran.

Și pentru că Dumnezeu i-a făcut cadou credinciosului Pitre o mare găleată cu apă la zi de reîncoronare ( inudând iar New Popești-Leordeni), țin să remarc un lucru: pe câmpul de după Biruniței nu s-a mișcat nici măcar un rătăcit – care să încerce să pună o mică piatră la temelia viitorului PUG. În schimb, autorizațiile de construcție eliberate consfințesc marea derbediadă ce va reîncepe de la sfârșitul lunii august.

Atunci să vedeți voi frumușață de spectacol, la care onor Primarul Care nu Este, și toți consilierii locali, ne-au invitat cu titlu gratuit.

Duminică plăcută să aveți!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here