Celebru, pentru modul în care înțelege să emită autorizațiile de construcție, Popești-Leordeni pare să fi devenit o adevărată Mecca și pentru cei care doresc să opereze în serviciile de taximetrie. Cel puțin, așa cred cei care se ocupă de cercetarea privind astfel de activități economice.

IGP a emis citații, pentru această săptămână, pe numele mai multor funcționari publici din Popești-Leordeni. Printre cei chemați la audieri se află și Petre Iacob – conform evidențelor de la ITM, primar al localității.

Motivul pentru care acești oameni se vor prezenta în fața polițiștilor ține de legalitatea prin care cel puțin 3 mii de autorizații de prestări de servicii de taximetrie au fost emise doar pe perioada în care Petre Iacob a ocupat scaunul din biroul repartizat în Primărie.

Reamintesc, în urmă cu foarte puțin timp, Petre Iacob a fost amendat de ctre ISC pentru modul în care a emis mai multe autorizații de contrucție, iar documentul pe care l-a validat pentru ca fiul său și familia unui alt consilier local să construiască Sole Residence a fost anulat de către magistrați!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here